مشکلات رایج تلویزیون - با ما نفس راحت بکشید!
پرش و سوسو زدن تصویر تلویزیون

هدف ما از ارائه این مطلب بررسی علت چشمک زدن یا سوسو زدن تصویر تلویزیون است و تمامی موارد آن را در آینده به طور مجزا مورد بررسی قرار خواهیم داد.

مقدمه

علت پرش صفحه تلویزیون چیست ؟ یکی از شایع‌ترین مشکلات در تلویزیون مشکل چشمک زدن تصویر تلویزیون LED یا QLED است در حالی که تصویر تلویزیون کیفیت لازم را دارد. چشمک زدن و پرش تصویر تلویزیون در هنگام تماشای برنامه تلویزیونی از دید اکثریت استفاده کنندگان ناشی از خرابی در بخش آنتن است ؛ اما گاهی اوقات پرش تصویر به گونه‌ای است که تماشای تلویزیون کاملا آزار دهنده می‌شود و همانند یک لامپ که در حال سوختن است شروع به چشمک زدن می‌کند‌.

اختلالات به وجود آمده در لامپ‌ها می‌تواند دلیل بروز این مشکل در تلویزیون باشد. با خرابی یک و یا تعدادی از لامپ‌ها تصویر تلویزیون حالت سوسو پیدا می‌کند و به اصطلاح پرپر می‌زند که نیازمند بررسی و تعمیر توسط افراد متخصص در این زمینه می‌باشد.

دلایل اصلی سوسو زدن صفحه تلویزیون

علت چشمک زدن صفحه تلویزیون چیست ؟

به دلایل مختلف داخلی و خارجی تلویزیون به مشکل چشمک زدن دچار می‌شود از جمله : کابل معیوب، نوسانات برق، کاهش ولتاژ منبع تغذیه ، سیستم عامل یا نرم افزار قدیمی و لامپ‌های بک‌لایتی که به آخر عمر رسیده اند !

دلیل اصلی حالت سوسو زدن تصویر 10% مربوط به آنتن ، 70% بک‌لایت و 20% پنل تلویزیون میباشد که نیازمند بررسی و تعمیر توسط تعمیرکار متخصص در این زمینه است‌.

کاملترین توضیح مشکل تلویزیون بصورت قدم به قدم

چند تست ساده جهت اطمینان از نوع مشکل

پیشنهاد می‌کنیم تا آخر مطلب تست‌ها را انجام دهید ، شاید با بررسی چند تست ساده مشکل حل شود و نیازی به تعمیر و پرداخت هزینه نباشد.

توجه داشته باشید ، اگر تلویزیون شما کم نور شده و سوسو می‌زند به مطلب کم نور شدن صفحه تلویزیون مراجعه نمائید ؛ در غیر اینصورت ادامه مطلب را مطالعه کرده و همچنین مطلب چشمک زدن چراغ پاور نیز مفید میباشد‌.

بررسی تعداد چشمک چراغ پاور

در صورتی که تلویزیون شما دارای سیستم هوشمند و عیب‌یابی خودکار باشد ، قبل از مطالعه موارد زیر به بخش عیب‌یابی هوشمند مراجعه کنید.

کابل و ورودی‌های تلویزیون - یک احتمال جدی برای عدم وجود تصویر

1 بررسی کابل و ورودی تلویزیون

  • اتصالات کابل پشت تلویزیون را بررسی کنید. گاهی اوقات علت چشمک زدن تصویر در تلویزیون ال‌ای‌دی می‌تواند به واسطه‌ی اشتباهاتی در اتصالات کابل به وجود آمده باشد. به این معنی که برخی از سیم‌های کابل HDMI ایراد دارد و باعث ایجاد مشکل شده است . برای حل این مسئله باید کابل HDMI را تعویض کنید و دوباره بررسی نمائید.
  • اگر تلویزیون خود را در ورودی HDMI تنظیم کردید علاوه بر این تلویزیون سوسو می‌زند ، باید ورودی تلویزیون خود را عوض کنید بطور مثال به ورودی HDMI2 متصل کنید. ، کابل سایر ورودی‌ها هم با هم تعویض کنید تا مطمئن شوید مشکل از کابل نیست‌.
  • از یک کابل خوب و برند استفاده کنید ( مهمترین مهمترین و مهمترین انتخاب بعد از خرید تلویزیون انتخاب صحیح کابل تلویزیون می‌باشد ) و آن را با کابل از یک منبع خاص تعویض کنید. این کار را به نوبه خود برای هر منبعی که دارید انجام دهید. اگر این تعویض مشکل را برطرف کرد، یک کابل جایگزین تهیه کنید و آن را متصل کنید. اگر مشکلی حل نشد، به مورد بعدی بروید.
تنظیم سنسور تشخیص نور محیط ای سی او

2 تنظیم سنسور ECO تلویزیون و نرخ تازه‌سازی

در برخی از مدل‌های جدید تلویزیون ، وجود قابلیت سنسور ECO و یا همان قابلیت تشخیص نور محیط، باعث تنظیم خودکار نور صفحه تلویزیون خواهد شد. این سنسور بر اساس میزان نور اتاق به تنظیم نور صفحه می‌پردازد و به اصطلاح باعث صرفه‌جویی در برق و مدیریت سلامت منابع تلویزیون می‌شود. اگر تلویزیون در یک اتاق با نور زیاد ، روشن شده باشد ؛ صفحه نمایش تلویزیون روشن‌تر خواهد بود همچنین در یک اتاق تاریک، صفحه نمایش تلویزیون کم نورتر خواهد بود.

اگرچه ممکن است مسخره به نظر برسد، اما نور اتاق به همراه نرخ تازه سازی تلویزیون شما می‌تواند باعث شود که صفحه نمایش شما در حال سوسو زدن به نظر برسد و شبیه به یک توهم نوری در نظر بیاید.

  • سنسور تشخیص نور محیط را خاموش یا غیرفعال کنید. سپس به بخش روشنایی صفحه نمایش یا brightness رفته و آنرا روی بالاترین درجه تنظیم کنید.
  • بعد از انجام موارد فوق نور اتاق را محیط را خیلی زیاد یا خیلی کم و تاریک کنید.
  • "تنظیمات" را در تلویزیون خود باز کنید.
  • به «تنظیمات نمایش» بروید و «نرخ تازه‌سازی» را جستجو کنید. توجه داشته باشید انتخاب صحیح کابل hdmi در این موضوع تاثیرگذار است.
  • روی آن کلیک کنید و نرخ تازه سازی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • اکنون تلویزیون شما صفحه نمایش خود را با تنظیمات جدید تازه می‌کند.
  • اکثر مدل‌های قدیمی‌تر فقط از نرخ‌های تازه‌سازی 50 هرتز و 60 هرتز پشتیبانی می‌کنند، در حالی که مدل‌های جدیدتر از نرخ‌های تازه‌سازی بیشتری پشتیبانی می‌کنند.
  • اگر از مدلی با بیش از 2 گزینه نرخ تجدید استفاده می‌کنید، بین آن‌ها جابه‌جا شوید تا ببینید کدام یک برای نور کم و کدام یک برای روشنایی روشن بهتر است.
  • اگر مشکل از تنظیمات نور محیط و نرخ تازه‌سازی بود چه بهتر ، اگر نه به قدم بعدی بریم.
بازگشت به تنظیمات کارخانه

3 بررسی پیکربندی و بازگشت به تنظیمات کارخانه

تلویزیون شما تنظیمات بی‌شماری دارد که می توانید آنها را پیکربندی کنید. برخی از این موارد بر اتصالات تلویزیون شما تأثیر می‌گذارد. در برخی موارد، ممکن است لازم باشد تلویزیون خود را ریست کنید، که می‌توانید با پیروی از دفترچه راهنمای تلویزیون خود، این کار را انجام دهید.

  • دکمه ی منو را فشار دهید، اگر منو واضح بود خبر خوبی است و از داخل تنظیمات بازگشت به حالت کارخانه را بزنید ، در غیر اینصورت موارد زیر را قدم به قدم انجام دهید :
  • اگر تلویزیون شما دکمه تنظیم مجدد دارد، از یک گیره کاغذ استفاده کنید و آن را برای حدود 15 ثانیه نگه دارید تا تلویزیون خود را تنظیم مجدد کنید.
  • یا تلویزیون خود را به مدت 60 ثانیه از برق بکشید. فقط آن را خاموش نکنید و زمانی که تلویزیون روشن است مستقیم از برق بکشید.
  • پس از قطع‌شدن دکمه پاور آن را به مدت 30 ثانیه نگه دارید.
  • 60 ثانیه خیلی مهمه ، پس حتما با ثانیه شمار کل این زمان را محاسبه کنید.
  • تلویزیون خود را دوباره به برق وصل کنید و تصویر را بررسی کنید. اگر کار می‌کند، کار تمام شده، اگر نه، به مرحله بعدی بروید.
مشکل پاور ، نوسانات برقی و کاهش ولتاژ

4 نوسان برق و کاهش ولتاژ

  • در برخی موارد کاهش ولتاژ تلویزیون یا به اصطلاح نوسانات برق ، باعث بروز این مشکل می‌شود . کابل تلویزیون را مستقیم به پریز برق متصل کنید و از رابط یا محافظ استفاده نکنید.
  • مشکل حل شد؟ اگر نه از تکنسین برق جهت تست ولتاژ برق کمک بگیرید یا با تستر ولتاژ میزان ولتاژ دریافتی محل را بررسی نمایید‌.
  • اگر مشکل از برق نبود ادامه مطلب را مطالعه کنید.
وقتی که تصویر ندارید تلویزیون را با فلش آپدیت نکنید

5 مشکل نرم‌افزار تلویزیون

  • به هیچ عنوان تلویزیون را آپدیت نکنید، بخصوص تلویزیون با برندهای داخلی. قبل از بروزرسانی حتما از وجود آپدیت جدید تلویزیون با تعمیرکار مجاز تلویزیون خود اطمینان حاصل کنید
  • بعد از گرفتن تائید از تعمیرکار ، تلویزیون را بروزرسانی کنید. مشکل حل شد؟ اگر نه ادامه مطلب را مطالعه کنید.
  • همچنین می‌توانید این مرحله را در آخر انجام دهید و فعلا از انجام آن صرف نظر کنید.

آیا میدانید؟ بیشتر تعمیرکاران البرز ، تعمیرات خود را با دستگاه های پیشرفته کرج سرویس تعمیر می کنند !!

سنسور هوشمند عیب‌یابی تلویزیون توسط چشمک زدن دکمه پاور

6 سیستم هوشمند تلویزیون و عیب‌یابی خودکار

چشمک زدن صفحه تلویزیون سونی و آیوا

در صورت سوسو زدن تصویر تلویزیون سونی و همچنین پاناسونیک ، شارپ ، آیوا و چند برند معتبر دیگر بدلیل خرابی بک‌لایت یا پنل یا قطعات ، سنسوری وجود دارد که در مواقع مشکل و عدم عملکرد صحیح قطعات ، دکمه پاور تلویزیون شروع به چشمک زدن می‌کند. در حقیقت تلویزیون بعد از یکبار رخ دادن مشکل دیگر روشن نمی‌شود یا به هنگام روشن نمودن آن تنها چراغ پاور چشمک می‌زند.

ابتدا دکمه منو را روی کنترل فشار دهید و چک کنید تصویر منو (menu) بطور واضح ظاهر می‌گردد یا خیر؟ در مرحله بعد بررسی کنید آیا دستگاه در ورودی دیگر نیز به همین صورت است ؟

در غیر اینصورت تعداد چشمک یا علامت مورس تلویزیون را بشمارید :

  • 2 بار چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون شارپ می‌تواند مربوط به خرابی منبع تغذیه، نمایشگر باشد و با تعمیر جزئی قابل برطرف‌شدن است.
  • 3 بار چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون پاناسونیک می‌تواند مربوط به خرابی منبع تغذیه، نمایشگر و یا کابل های فلت باشد و با تعمیر جزئی قابل برطرف‌شدن است.
  • 3 بار چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون ال جی می‌تواند مربوط به منبع تغذیه و بک لایت باشد.
  • 4 بار چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون سونی می‌تواند مربوط به پنل و بک لایت باشد.
  • 5 بار چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون می‌تواند مربوط به پنل یا برد تیکان باشد.
  • ۶ مرتبه چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون سونی نشان از خرابی در لامپ های بک‌لایت است که همواره می‌بایست توسط متخصصین در این زمینه مورد بررسی و تعمیر یا تعویض قرار گیرد.
  • 8 بار چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون سونی نشان از خرابی در مین‌برد یا اچ دی ام آی است.
  • 10 بار چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون سونی نشان از قطع بودن یکی از اتصالات است.

با توجه به تعداد چشمک و در میان گذاشتن با تعمیرگاه مجاز برند تلویزیون خود ، جهت رفع مشکل اقدام نمایید.

تعمیرات بک‌لایت در کرج با یک سال گارانتی

سوسو زدن صفحه تلویزیون ( ال جی ، سامسونگ ، ایکس ویژن ، اسنوا ، دوو ، مارشال و هایسنس )

به جز توضیحات فوق در خصوص تلویزیون سونی ، دیگر موارد مختص خرابی در این سری از تلویزیون‌هاست ؛ چشمک زدن در تلویزیون ال جی ، هایسنس ، سامسونگ ، مارشال ، دوو ، ایکس ویژن و اسنوا کاملا یکسان هستند ، اگر مشکل بک‌لایت باشد ، بک‌لایت‌های هر برند و مدل‌های آن با هم متفاوت است .

درصورتی که تمام موارد ذکر شده در مطلب فوق را بررسی کردید اما کماکان ایراد رفع نشده بود ، مشکل به وجود آمده در لامپ‌ها می‌تواند دلیل بروز این حالت در تلویزیون باشد بدین صورت که با خرابی یک یا تعدادی از لامپ‌ها ، تصویر تلویزیون حالت پرش یا چشمک پیدا می‌کند‌.

علت بوجود آمدن این مشکل در بک‌لایت‌های سری بدین صورت است که یکی از خطها از مدار خارج شده و لاین دیگر سالم است ، حال سری لامپ‌های سالم دستور به روشن شدن می‌دهند اما بدلیل اینکه سری بعدی قطع و خراب است مین برد دستور قطع را صادر می‌کند ، به همین روال تصویر بصورت متوالی قطع و وصل می‌شود‌.

در برندهای ذیل هم موضوع چشمک و سوسو زدن تصویر تلویزیون صادق است :
پارس ، شهاب ، هیتاچی ، جی‌پلاس، هیوندای ، پانورامیک ، ایوولی ، تی سی ال ، ام جی اس ، آر تی سی ، اچ سی ال ، توشیبا ، فیلیپس ، بوش ، صنام ، امپریال ، آوکس ، هاردستون ، مجیک ، زلموند ، دنای ، سونیا ، سوپرا ، سی یرا ، اکسون ، اکسنت ، وستل ، لایف ، بنکیو ، بِلست ، بُست ، بنس ، بِست الکتریک ، سینگل ، سام ، یونیوا ، جنرال ، جنرال گلد ، جنرال اینترنشنال ، الیو ، جی وی سی ، پایونیر و شیائومی .

تعمیرات کرج با بهره‌مندی از قطعات اورجینال و اصلی و همچنین بکارگیری چسب های مرغوب از پدید‌آمدن مشکلات بعد از تعمیر جلوگیری خواهد نمود.

هزینه تعمیر و تعویض بک لایت تلویزیون در کرج

هزینه تعمیر بک‌لایت تلویزیون

چطور متوجه شویم که بک‌لایت تلویزیون ما در زمان استفاده از خدمات تعمیر تلویزیون نیاز به تعمیر دارد یا تعویض؟ معمولا همه چیز بسته به کارشناسی دارد که در زمان کارشناسی تلویزیون شما به شما مشاوره می‌دهد ! به هردلیل این امکان وجود دارد که تعمیر بک‌لایت تلویزیون، مشکل شما را برطرف کند اما هزینه تعمیر و تعویض در مرکز تعمیرات کرج یکی است ، پس چه بهتر که تعویض گردد .

هزینه تعمیر بک‌لایت تلویزیون بستگی به مدل تلویزیون و نوع بکلایت تلویزیون دارد . انواع بکلایت و جدول هزینه تعویض آن در مقاله بک‌لایت تلویزیون بطور کامل توضیح داده شده است.

تعمیر تلویزیون در منزل فقط با قطعات اصلی

استفاده از قطعات اورجینال برای تعمیر انواع تلویزیون

یکی از مهم‌ترین مواردی که حتما باید در نظر داشته باشید ، استفاده از قطعات اصل است . در صورتی قطعات غیر اصل و یا تقلبی برای تعمیر تلویزیون استفاده شود ؛ نه تنها ایراد رفع نخواهد شد ، بلکه ممکن است به سایر اجزا نیز صدمه وارد شود .

لذا در این خصوص اهمال نکنید و مراکز تعمیر تلویزیون مجاز را در تامین قطعات اصل انتخاب کنید تا تعمیرکار در صورتی که تلوزیون نیاز به تعویض قطعه داشته باشد ، بتواند از قطعات اصل با گارانتی معتبر استفاده کند . همچنین نمایندگی تعمیر تلویزیون کرج سرویس تنها قطعات اصلی را به تعمیرکاران خود ارائه می دهد .

اینجا فرق داره - گارانتی کتبی - کد رهگیری و فاکتور سیستمی داره

گارانتی کتبی معتبر قطعات تعویضی یا تعمیری

تمامی قطعات تعویض یا تعمیر شده توسط نمایندگی تعمیرات کرج ، دارای گارانتی کتبی 6 ماه الی یکساله و در برخی برندها 18 ماهه است .

" ضمانت کتبی " شامل تعمیر یا تعویض قطعات بوده و بصورت رایگان صورت می گیرد .

یکی از مهمترین مسائلی که تعمیرات کرج به طور ویژه به آن اهمیت داده است، ارائه فاکتوری مبنی بر تعمیر انجام گرفته می‌باشد که در آن تمام مراحل تعمیر صورت گرفته، هزینه پرداخت شده و مدت اعتبار آن قید شده است.

تمام خدمات صورت گرفته توسط این مجموعه دارای حداقل ۶ ماه ضمانت می‌باشد و در صورتی که در طول این مدت کاربر با ایرادی در تلویزیون خود مواجه شود از طریق ارائه این برگه گارانتی می تواند بدون پرداخت هیچ گونه هزینه‌ای از خدمات این مجموعه استفاده نمایند. ارائه برگه گارانتی تنها بابت رضایت خاطر کاربرانی می‌باشد که از خدمات این مجموعه بهره‌مند شده‌اند.

در صورتی که برای اولین بار جهت تعمیر و تعویض با این مرکز تماس گرفته باشید ، خدمات ارائه شده بدون هزینه ایاب و ذهاب است . بعد از تعمیر یا تعویض قطعه ، اگر تلویزیون مجددا خراب شود ، شامل گارانتی مرکز تعمیرات کرج بوده و هزینه تعمیر مجدد گرفته نمی‌شود و تنها در بعضی مواقع که به ندرت پیش می آید هزینه ایاب و ذهاب دریافت می‌گردد .